Najbolja od najboljih u 2022.

travanj 2023

Najbolja od najboljih u 2022.

Još je jedna uspješna godina za nama. Odlični poslovni rezultati postignuti u ovako izazovnim društvenim i ekonomskim okolnostima svjedoče o istinskoj snazi GRAWE-a i njegovih zaposlenika. Izniman doprinos prošlogodišnjem uspjehu pružili su i naši Superprodavači. Oni su svojom izvanrednom radnom etikom i snažnim entuzijazmom postigli vrhunske prodajne rezultate i na taj način opravdali te učvrstili imidž GRAWE-a kao etabliranog osiguravajućeg društva kojem se vjeruje. A titulu Superprodavača u 2022. godini odlazi uvijek veseloj i nasmijanoj Ines iz tima Križevci.

Ines, još jednom čestitke na tituli Superprodavača, kako se osjećaš?

INES: Hvala na čestitkama! Osjećaj je neopisiv, pogotovo nakon turbulentne godine kao što je bila prošla, jer sam i sama pomaknula svoje granice.

Što je sve potrebno da bi se postigao tako izniman uspjeh?

INES: Smatram da je za bilo kakav uspjeh, a pogotovo ovakav, potrebna sva moguća podrška. Tu prvenstveno mislim na potporu obitelji, ali i kolega, jer zajedno prolazimo kroz poslovne uspone i padove.

Što te motivira u tvome radu?

INES: U ovome poslu motivacije nikad ne nedostaje, jer se ostvareni ciljevi i uspjesi uvijek kvalitetno nagrade. Putovanja, novčane nagrade, ali i brojne druge prednosti koje donosi rad u GRAWE-u moja su snažna motivacija za postizanje vrhunskih rezultata.

Što bi savjetovala kolegama koji tek trebaju postići tako iznimne rezultate? 

INES: Svakako bih im savjetovala da dobro nauče materiju, jer od nje kreće sve. Neka se ne ustručavaju tražiti savjete i pomoć od iskusnijih kolega iz vlastitog ureda, drugih ureda, svog voditelja, obrada. To je najbolji način za stjecanje znanja i iskustva te u konačnici ostvarivanje izvrsnih rezultata.