Tim GRAWE Hrvatska osvojio nagradu za najbolju inovaciju u GRAWE koncernu

travanj 2023

Tim GRAWE Hrvatska osvojio nagradu za najbolju inovaciju u GRAWE koncernu

Na  konferenciji koncerna GRAWE održanom potkraj rujna 2022. godine na Cipru dodijeljene su nagrade za najbolju inovaciju u poslovanju (GRAWE Innovation Award) na razini cijelog GRAWE koncerna. GRAWE Hrvatska i GRAWE Rumunjska podijelile su prvo mjesto za najbolje inovacije.

Nagradu smo osvojili za projekt "Automatskog predlaganja premijskog stupnja kroz GRAWE Asistent", odnosno za naše rješenje za automatsku procjenu rizika i sukladno tome dodjeljivanje odgovarajućeg premijskog stupnja. Na taj način omogućili smo točnije, pravednije, jednostavnije i brže dodjeljivanje premijskog stupnja.

Na realizaciji projekta sudjelovale su kolegice i kolege iz Odjela za neživotna osiguranja i iz Odjela informatike te su dokazali na najbolji način da se interdisciplinarnim pristupom i uzimajući u obzir različita iskustva može doći do benefita za organizaciju.

Čestitamo i zahvaljujemo svima koji su radili na ovom projektu čiju su vrijednost prepoznali kolegice i kolege iz cijelog koncerna i dodijelili nam ovo prestižno priznanje.